Media

01 Ιουλίου 2024 18:40

Ο Γιατρός: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο Γιατρός: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

-

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά του Alpha "Ο Γιατρός" και κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του.

Η σειρά έχει πάρει το "πράσινο φως" για την επόμενη χρονιά και σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη backstage φωτογραφία από το γύρισμα.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η μητέρα του στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί (Φωτό)

«Πρώτη του μήνα και πρώτο γύρισμα! Ο Γιατρός επιστρέφει το φθινόπωρο στον Alpha, με εξαιρετικά σενάρια και πολύ δυνατή πλοκή. Κι ο Ανδρέας, ο Doc, συνεχίζει τον αγώνα του να γίνει καλύτερος γιατρός και καλύτερος άνθρωπος», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη λεζάντα.

Ο Γιατρός - Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας  ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τον δεύτερο κύκλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)