Celebrity

30 Ιουνίου 2024 15:29

Η Δανάη Μπάρκα για τη φωτιά στην Σέριφο: "Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό"

Η Δανάη Μπάρκα για τη φωτιά στην Σέριφο: "Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό"

-

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (29/06) στη Σέριφο, με τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζεται και σήμερα.

Οι πυροσβέστες και οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας στη Σέριφο, με τη συνδρομή επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής που έφτασαν ακτοπλοϊκώς στο νησί από τη Σύρο αλλά και την Αθήνα έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, ενώ η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει πουθενά ενεργό μέτωπο.

Στο κυκλαδίτικο νησί περνάει το Σαββατοκύριακό της και η Δανάη Μπάρκα, που έζησε από κοντά τον πύρινο εφιάλτη.

Το πρωί της Κυριακής η παρουσιάστρια περιέγραψε τα όσα βίωσε στη Σέριφο τις τελευταίες ώρες, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τους πυροσβέστες και όλους εκείνους που βοήθησαν στη κατάσβεση της φωτιάς.

"Σεριφούλα. Για άλλη μια φορά να θυμηθούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσο σπουδαίοι είναι οι πυροσβέστες. Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό. Οι πυροσβέστες (και του νησιού αλλά και όλες οι δυνάμεις που ήρθαν άμεσα στο νησί) μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τι θα πει "ήρωες". Μπράβο και στις εναέριες δυνάμεις που με τόσο αέρα δεν σταμάτησαν να παλεύουν" έγραψε στα instastories η Δανάη Μπάρκα.

Μπαρκα

Μπαρκα

Μπαρκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)