Celebrity

27 Ιουνίου 2024 17:30

Κινηματογραφικά βραβεία Ίρις 2024: Το χιουμοριστικό σκετς του Γιάννη Νιάρρου και η αναφορά στα…χάμπουργκερ

Κινηματογραφικά βραβεία Ίρις 2024: Το χιουμοριστικό σκετς του Γιάννη Νιάρρου και η αναφορά στα…χάμπουργκερ

-

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις 2024 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Η τελετή απονομής των Βραβείων έγινε με παρουσιαστή τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο, σε σκηνοθεσία της Ασημίνας Προέδρου.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βραβεύτηκαν, ήταν και ο Willem Dafoe που κέρδισε το Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία "Inside".

Δείτε ΕΔΩ! Willem Dafoe: Στην Ελλάδα ο σπουδαίος ηθοποιός - Το βραβείο Ίρις που του απονεμήθηκε & οι πρώτες δηλώσεις του

Το σκετς του Γιάννη Νιάρρου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιάννης Νιάρρος δε δίστασε να κάνει μια έμμεση αναφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη και τις δηλώσεις της σχετικά με τον Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την απονομή των βραβείων για τον ήχο και τη μουσική, ο Γιάννης Νιάρρος είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Πολύς κόσμος με ρωτάει πως έφτασα μέχρι εδώ. Χωρίς να γίνομαι δραματικός προσπαθώ να λέω στον κόσμο ότι ξεκίνησα πολύ μικρός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις φαβέλες της Κηφισιάς. Πήγα σχολείο στα βρώμικα θρανία του κολλεγίου Αθηνών. Οι γονείς μου με ανέθρεψαν και με σπούδασαν με τεράστιες δυσκολίες. Ξεκίνησα να κάνω θέατρο και το μόνο πράγμα που είχα ήταν ένα σκισμένο θεατρικό κουστούμι, ένα τραπέζι και 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον πατέρα μου. Παρόλα αυτά, τα χρόνια που ήμουν στο Εθνικό δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ, δεν είχα πατάτες τηγανιτές όπως τα άλλα παιδιά. Με τον τώρα συνάδελφό μου και τότε συμφοιτητή μου Ηλία Μουλά μοιραζόμασταν το αναψυκτικό…Αυτή είναι η τεράστια δύναμη της μουσικής υπόκρουσης. Μια κακόγουστη ερμηνεία, με το κατάλληλο backround μπορεί να γίνει ακόμη πιο κακόγουστη».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)