Celebrity

26 Ιουνίου 2024 10:00

Θανάσης Κατερινόπουλος για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: "Έγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα, τον θεωρούσα άνθρωπο χαμηλών τόνων"

Θανάσης Κατερινόπουλος για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: "Έγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα, τον θεωρούσα άνθρωπο χαμηλών τόνων"

-

Σοκ στον δημοσιογραφικό χώρο προκάλεσε η είδηση ότι δημοσιογράφος που εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ομονοίας το μεσημέρι της Τρίτης (25/06), μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Για το θέμα συζήτησαν το πρωί της Τετάρτης (26/06) στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega". Εκεί βρέθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, που μιλώντας για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που συνελήφθη, τόνισε πως έπεσε από τα σύννεφα.

"Εγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα. Τον θεωρούσα έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να φτάσει εκεί, αλλά... Πριν γίνει αυτεπάγγελτο δεν προλαβαίναμε να δεχόμαστε εγκλήσεις γυναικών για κακοποίηση.

Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και μάλιστα πάρα πολύ ψηλά και τότε. Απλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν καν στο δικαστήριο για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω αν αυτές οι αυστηρές ποινικές διατάξεις λειτουργούν αποτρεπτικά ή όχι. Θα έπρεπε να λειτουργούν. Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα, για κανέναν δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι" είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)