Media

26 Ιουνίου 2024 07:50

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που προκρίθηκαν στον μεγάλο Τελικό

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που προκρίθηκαν στον μεγάλο Τελικό

-

Μεγάλη μάχη για να πάρουν το εισητήριο για τον αποψινό μεγάλο τελικό του "Survivor" έδωσαν το βράδυ της Τρίτης (25/06) οι τέσσερις φιναλίστ, Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα στον ημιτελικό, που έλαβε χώρα στο κατάμεστο θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Το "παρών" στη λαμπερή βραδιά έδωσαν όλοι οι πρώην παίκτες του φετινού κύκλου και φυσικά φίλοι και συγγενείς των τεσσάρων διαγωνιζόμενων.

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στον αέρα τα δύο ζευγάρια που προέκυψαν για τις πρώτες αναμετρήσεις ήταν η Κατερίνα Δαλάκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και ο Φάνης Μπολέτσης με τον Ντάλιελ Νούρκα.

Ο νικητής ήταν αυτός που θα έφτανε τις 5 νίκες, ενώ η τρίτη θέση για τον τελικό του "Survivor" θα προέκυπτε από την αναμέτρηση των δύο χαμένων.

Το πρώτο εισιτήριο για τον αποψινό τελικό πήρε η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς κέρδισε τον Γιώργο Γκιουλέκα με σκορ 5-3. Το δεύτερο εισιτήριο πήρε ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος νίκησε με 5-4 τον Ντάνιελ Νούρκα.

Τελικά Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα έδωσαν εκ νέου μάχη για την τρίτη θέση του τελικού. Νικητής στην τελευταία αναμέτρηση ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα με 5-1.

Έτσι τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν απόψε ο Ντάνιελ Νούρκα, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos