Media

20 Ιουνίου 2024 15:20

Survivor Spoiler: Η τελευταία αποχώρηση της χρονιάς - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που πάνε στα live της Αθήνας

Survivor Spoiler: Η τελευταία αποχώρηση της χρονιάς - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που πάνε στα live της Αθήνας

-

Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας του "Survivor" τη νίκη πήραν ο Φάνης Μπολέτσης με τον Ντάνιελ Νούρκα. Οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν μαζί τον Γιώργο Γκιουλέκα που δεν είχε κερδίσει κανένα έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Survivors είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με κλήση video με τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν παρέα με τους παίκτες του τουρκικού All Star που συνέβαλαν στη νίκη τους.

Έφτασε όμως η ώρα για την τελευταία μονομαχία του φετινού "Survivor" που θα μας οδηγήσει στην τελική τετράδα.

Απόψε, η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα θα μπουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τις δύο θέσεις της πρόκρισης, δίπλα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση. Ποιος ή ποια Survivor θα αποχωρήσει μία ανάσα από τον live ημιτελικό της Αθήνας;

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, από το "Survivor" αποχωρεί απόψε η Δώρα Νικολή. Άρα η τελική τετράδα που θα δούμε στα live της Αθήνας αποτελείται από την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos