Celebrity

20 Ιουνίου 2024 08:55

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου

-

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου στα βραβεία Mad και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τη συνάντησαν στο κόκκινο χαλί.

Η επιχειρηματίας ρωτήθηκε αρχικά για το αν ετοιμάζει με τον Ίαν Στρατή τη βάφτιση της κόρης τους, ωστόσο απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει αν θα γίνει βάφτιση ή ονοματοδοσία.

Κατόπιν η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα που προκάλεσαν σάλο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Νιώθω ότι είναι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ για κάτι που είναι αρκετά σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η έμφυλη βία εννοώ. Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με το θύμα, χωρίς κανένα "αλλά". Γιατί δυστυχώς ό,τι πούμε μετά το "αλλά" ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα. Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία. Γενικά τέτοιες δηλώσεις, δεν το προσωποποιώ. Θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά". Είμαστε με το θύμα και δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη".

Τέλος, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν και για το νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου, με την Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει με νόημα: "Εγώ τι να πω; Χαίρομαι πολύ να είναι καλά οι άνθρωποι στο περιβάλλον μου και να δουλεύουμε ωραία και χαρούμενα. Τη βλέπω όπως τη βλέπετε και εσείς στα social media της. Η Αθηνά δεν κρύβεται. Είναι χαρούμενη, αλλά δεν κρύβεται. Δεν σας λέω κάτι που δεν ξέρετε, το έχετε δει και είναι καλά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)