Celebrity

18 Ιουνίου 2024 12:44

Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεκαθαρίζει μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την υπόθεση Λύτρα - "Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης"

Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεκαθαρίζει μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την υπόθεση Λύτρα - "Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης"

-

Η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα" θέλησε να τοποθετηθεί για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν τα όσα ανέφερε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Έτσι λοιπόν, η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής ξεκαθάρισε μερικά πράγματα.

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

«Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Ήταν σε ρητορικό ερώτημα ότι: "αμφισβητείτε ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;". Έχω πει πολλά πράγματα για το πως νιώθει ένα παιδί και το πως καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα κι όχι επειδή έχω συνεργαστεί στην εκπομπή με έναν άνθρωπο που κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς το 1% της ζωής μου.

Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό, ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν την ίδια καριέρα. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση. Θέλω να σας πω το εξής που δεν ξέρετε, αλλά εγώ μπορώ να το πω. Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη γιατί σε αυτά τα γεγονότα τρέχουν δάκρυα και δεν θέλω να τρέξουν δάκρυα γιατί τα έχω αφήσει πίσω μου και έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου. Όμως η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι πληγωμένη.

Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα "πάμε να φύγουμε" γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε "δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις".

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει και έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν είμαι σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου και προχωρώ μπροστά. Δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του…Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δεν με αφορά. Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή. Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό.

Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά. Όταν πήγαμε σε διαφημίσεις χθες το είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό θα παρεξηγηθεί. Το έχω δει και σε άλλους να αποκόβεται μια φράση. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη και να πω ψέματα; Στο ζενίθ της καριέρας τους. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει… Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos