Celebrity

18 Ιουνίου 2024 10:40

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λύτρα: "Κι αν είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω την σύζυγό του και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λύτρα: "Κι αν είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω την σύζυγό του  και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία"

-

Το δικό της σχόλιο για την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως να αφήσουν ελεύθερο τον Απόστολο Λύτρα μετά την ομολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day το πρωί της Τρίτης 18/6.

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία;

Δε πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές;… Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία. Δε το λέω για τα πρόσωπα… αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)