Fashion

17 Ιουνίου 2024 22:20

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Ηρώδειο με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα – Το υπέρκομψο φόρεμα & τα must παπούτσια για το καλοκαίρι

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Ηρώδειο με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα – Το υπέρκομψο φόρεμα & τα must παπούτσια για το καλοκαίρι

-

Στο Ηρώδειο βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, μαζί με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του FTHIS ήταν επίσης εκεί! Η ίδια πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση με ένα full καλοκαιρινό φόρεμα και τα must παπούτσια της σεζόν.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παρακολούθησε μια κορυφαία συνάντηση σταρ της κλασικής μουσικής στο Ηρώδειο κατά την οποία ο Ιμάνιουελ Αξ, ο Λεωνίδας Καβάκος και ο Γιο-Γιο Μα βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του ρωμαϊκού ωδείου, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Οι τρεις κορυφαίοι σολίστες ερμήνευσαν έργα Μπετόβεν και Μπραμς και μάγεψαν το κοινό! Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα οι οποίοι συναντήθηκαν με τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Η Υπουργός τουρισμού επέλεξε ένα φόρεμα σε στιλ καφτάνι σε γαλάζιο χρώμα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και εσπαντρίγιες σε μπεζ - γκρι χρώμα που είναι από τα παπούτσια στα οποία αξίζει να επενδύσεις για το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι συνομίλησε για λίγο με τη Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία ήταν επίσης ιδιαίτερα chic ντυμένη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)