Κόσμος

28 Ιουνίου 2024 14:14

Το ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ με ελληνικούς υπότιτλους (βίντεο)

Παρακολουθήστε με ελληνικούς υπότιλους όλη την τηλεμαχία Τραμπ - Μπάιντεν. Το debate ήγειρε πληθώρα αντιδράσεων στις ΗΠΑ και είναι πιθανό να προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις στην κούρσα για την ανάδειξη του νέου "πλανητάρχη".

Το ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ με ελληνικούς υπότιτλους (βίντεο)
-

Την ευχέρεια να δουν όλη την τηλεμαχία του Τζο Μπάιντεν με τον Ντόναλντ Τραμπ με ελληνικούς υπότιτλους έχουν οι επισκέπτες του Ant1news.gr, ώστε να διαμορφώσουν ακόμη πιο σφαιρική άποψη για το κρίσιμο ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων για τον Λευκό Οίκο, που προκάλεσε σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες κυρίως σε ότι αφορά την επίδοση και την εμφάνιση του νυν και υποψήφιου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς πολλοί εγείρουν ακόμη και ζήτημα αντικατάστασης του στην κούρσα των Δημοκρατικών για την κατάκτηση νέας τετραετίας στην εξουσία.

Η παρουσία και η απόδοση του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία εγείρουν αμφιβολίες για την ικανότητά του να διεκδικήσει με αξιώσεις μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, καθώς ήταν μάλλον αδύναμη και αναποτελεσματική απέναντι σε έναν Ντόναλντ Τραμπ που του έκανε διαρκώς επιθέσεις για διάφορα ζητήματα, λέγοντας πάντως συχνά ανακρίβειες και ψέυδη, όπως προέκυψε και από το fact check σε ισχυρισμούς των δύο υποψηφίων και κυρίως του Ντόναλντ Τραμπ. 

Οι δύο άνδρες αντιπαρατέθηκαν για την άμβλωση, τη μετανάστευση, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη Γάζα, τη διαχείριση της οικονομίας, ακόμη και το γκολφ καθώς προσπαθούσαν να κερδίσουν πόντους και ψηφοφόρους, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν εδώ και μήνες να δίνουν μάχη στήθος με στήθος, ρίχνοντας στην "μάχη" των εντυπώσεων και την καταδίκη Τραμπ για το σκάνδαλο με την πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς, αλλά και του υιού Μπάιντεν για οπλοκατοχή.

ΗΠΑ - Ντιμπέιτ - Τραμπ - Μπάιντεν - Debate

Δύο αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι ο Μπάιντεν ήταν κρυωμένος προκειμένου να εξηγήσουν τη βραχνάδα στη φωνή του. Αλλά η άνιση επίδοση του προέδρου προκάλεσε ανησυχία ακόμη και μεταξύ κάποιων Δημοκρατικών και ενδέχεται να ενέτεινε την προβληματισμό ψηφοφόρων ότι ο 81χρονος είναι πολύ μεγάλος για μία ακόμη προεδρική θητεία. 

Στην αρχή του ντιμπέιτ ο Μπάιντεν έκανε μια παύση την ώρα που μιλούσε για το σύστημα Υγείας και τη φορολογική μεταρρύθμιση και έμοιαζε σα να έχει χάσει τον ειρμό του. O Τραμπ σχολίασε ότι ο Μπάιντεν δεν έχει ειρμό και κάποια στιγμή είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι είπε στο τέλος αυτής της πρότασης. Νομίζω ότι ούτε ο ίδιος ξέρει». 

Την ώρα που ο Μπάιντεν δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα, ο Τραμπ έκανε αβάσιμες και συχνά αναληθείς δηλώσεις για σειρά θεμάτων, όπως ότι οι Δημοκρατικοί στηρίζουν τις παιδοκτονίες και ότι οι μετανάστες έχουν προκαλέσει κύμα εγκληματικότητας, με τον ίδιο τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ πάντως, επισήμως τουλάχιστον να σχολιάζει «Τα κατάφερα καλά κόντρα στον ψεύτη Τραμπ»

ΗΠΑ - Ντιμπέιτ - Τραμπ - Μπάιντεν - Debate

Αναλυτές στις ΗΠΑ, λόγω όλων των παραπάνω, εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον θα γίνει το δεύτερο debate, που ειναι προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ έγινε ντιμπέιτ μεταξύ ενός εν ενεργεία προέδρου και ενός πρώην προέδρου. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι κ. Μπάιντεν και Τραμπ δεν έδωσαν τα χέρια, όταν βρέθηκαν στην σκηνή για να πάρουν τις θέσεις τους για το ντιμπέιτ.

Παρακολουθήστε το ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ με ελληνικούς υπότιτλους:



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με εγκατάλειψη: Πέθανε οδηγός που είχε τραυματιστεί το Πάσχα

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)

Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)