Media

14 Ιουνίου 2024 15:12

Έρωτας Φυγάς: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Έρωτας Φυγάς: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

-

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς»,  γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

Έρωτας Φυγάς - Περίληψη Επεισοδίου

Η Μαργέτα αποκαλύπτει στο Θύμιο πως εκείνος που πήγε να τη σκοτώσει ήταν ο Κοντογιάννης. Η Άρτεμη γίνεται άκρως διαχυτική με τον Ιάσονα και καταφέρνει να έρθουν πολύ κοντά…  Παράλληλα ο Μιχάλης, απηυδισμένος με το θέμα της Νάντιας, σκέφτεται να τη βοηθήσει να αποδράσει. Το κλίμα μεταξύ Βάσως και Αναστάση ζεσταίνεται κάπως. Η Αλεξάνδρα ζητά από το δικηγόρο Χολέβα μυστικότητα σε όσα κάνουν. Στο μεταξύ, η ζωή της Αρετής απειλείται από έναν μπράβο… Στο μέρος που θα γινόταν η συνάντηση με τον Πανταζόπουλο, ο Στέφανος και ο Θύμιος βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη…

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

Έρωτας Φυγάς - Trailer

 #ErotasFygas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak  Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)