Celebrity

14 Ιουνίου 2024 10:45

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

-

Δύο μήνες περίπου μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχαλόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είναι και πάλι ερωτευμένη, με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μάλιστα σε τρυφερά στιγμιότυπα στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, χωρίς να κρύβει τον έρωτά του.

Την Παρασκευή μέσα από το "Πρωινό Σουσου" ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της ηθοποιού με τον αθλητή.

"Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, στις αρχές Μαρτίου, που κάποιοι λένε πως τότε έγινε η γνωριμία - ήταν ήδη σε διάσταση η Αθηνά Οικονομάκου - βρεθήκαν και οι δύο στο Μιλάνο.

Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο" ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos