Celebrity

13 Ιουνίου 2024 15:57

Λάουρα Νάργες: "Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες, αυτή τη τρομοκρατία δεν την θέλω"

Λάουρα Νάργες: "Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες, αυτή τη τρομοκρατία δεν την θέλω"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Λάουρα Νάργες το μεσημέρι της Πέμπτης 13/6. Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για τις κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες, που την έχουν κρατήσει από το να επιστρέψει μετά την γέννηση του γιου της.

«Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό.

Όση ευθύνη έχουν αυτοί που είναι μπροστά από τις κάμερες, άλλο τόση ευθύνη έχουν και αυτοί που είναι από πίσω. Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές από πίσω. Θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς και στους πίσω να καταπίνουμε τις όποιες συμπεριφορές που δεχόμαστε. “Μην πεις τίποτα διότι μπορεί μετά το άλλο κανάλι να μη σε πάρει”, αυτή την τρομοκρατία δεν την θέλω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)