Celebrity

01 Ιουλίου 2024 15:55

Λάουρα Νάργες: Έχει επέτειο με τον Χρήστο Σαντικάι και έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση - "Το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί"

Λάουρα Νάργες: Έχει επέτειο με τον Χρήστο Σαντικάι και έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση - "Το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί"

-

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, καθώς γιορτάζουν την τρίτη επέτειό τους.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε κοινά στιγμιότυπα με τον Χρήστο Σαντικάι, αλλά και ένα βίντεο με τον γιο τους Αλέξανδρο, που ήρθε στον κόσμο πριν από 2 χρόνια περίπου.

Διαβάστε επίσης! Η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μπαλέτο: "Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να..." (Φωτογραφίες)

Λάουρα Νάργες – Η ανάρτηση για την επέτειο με τον Χρήστο Σαντικάι

«Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια κοινής πορείας @xristos.santikai! Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αποκτήσαμε το πιο γλυκό, τρυφερό και αστείο πλάσμα-μπαλαδόρο-χορευτή, τον σχεδόν 2χρονο μας Αλέξανδρο, τον Cookie και την Sisi (την υιοθέτησε ο Χρήστος από την εποχή του single life μου). Ο Χρήστος το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί (what?!), εγώ πάλι είχα ένα άγχος όταν ήρθε η στιγμή μας να ρισκάρω μία φιλία. Ωστόσο βγήκαμε κερδισμένοι.

Στα πάνω και στα κάτω μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, φροντίζοντας την οικογένεια μας που αποτελεί νούμερο 1 προτεραιότητα ότι και να λένε, όσο και να θέλουν να κυνηγάμε απλώς μία «καριέρα». Ακόμα και εκεί ωστόσο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλων για να κάνουμε παρέα τα όνειρα μας πραγματικότητα και να χτίσουμε την όποια διαθήκη για τα παιδιά μας. Σ/αγαπάω πάρα πολύ καλλιτέχνη της ζωής μου», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)