Ζώδια

13 Ιουνίου 2024 13:47

Λίτσα Πατέρα: "Πρέπει να απομακρυνθούν αυτοί οι πλανήτες για να νιώσουμε καλύτερα"

Λίτσα Πατέρα: "Πρέπει να απομακρυνθούν αυτοί οι πλανήτες για να νιώσουμε καλύτερα"

-

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

"Στο περιοδικό που κυκλοφορεί τον Ιούνιο και στη σελίδα 16 είχαμε γράψει το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη Πλούτωνα. Είχαμε πει ότι μέχρι πριν τις 9 ήταν πάρα πολύ ωραία. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Επί τροχάδην θα σας πω. Δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες, ο Άρης και ο Πλούτωνας, θα παίξουν το επόμενο διάστημα πολύ σπουδαίο ρόλο και εξελίξεις σε παγκόσμιο αλλά και προσωπικό επίπεδο. Στα μέσα του μήνα, συγκεκριμένα γύρω στις 11 ο Άρης, ο οποίος είναι στον Ταύρο με τον Πλούτωνα δημιουργεί όλη αυτή την όψη.

Η όψη αυτή ανάμεσα στους δύο πλανήτες συνδέεται άμεσα με βίαια γεγονότα, τρομοκρατικές ενέργειες και αρκετή αναστάτωση.

Θα μπορούσαμε να δούμε ακραία και βίαια αρνητικά γεγονότα, ανατροπές κυβερνώντων, αρπαγή εξουσίας, στρατιωτικές και πολιτικές ομάδες που έως τώρα κρύβονται υπόγεια και παρασκηνιακά. Θέματα με τη γη, με το υπέδαφος θα έρθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να λάβουν μέρος, δολιοφθορές κτλ κτλ. Ήταν μία πολύ δύσκολη όψη. Όμως σιγά σιγά ευτυχώς απομακρύνεται. Βλέπετε ο Άρης είναι στη 2η μοίρα, ο Πλούτωνας στην 1η. Δεν μπορώ να πω ότι έφυγε. Όλη αυτή η ενέργεια που βγαίνει, η ζέστη που έχουμε και όλα αυτά που γίνονται είναι από τους πλανήτες αυτούς που πρέπει να απομακρυνθούν και θα απομακρυνθούν σε λίγο για να νιώσουμε λίγο καλύτερα. 

Έτσι λοιπόν επειδή ακόμα λειτουργούν, θα πρέπει να προσέχουμε, παρά το γεγονός ότι δεν γίνεται κάθε μέρα, αλλά όλο και κάτι θα ακούμε από μας και από το εξωτερικό" είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)