Celebrity

13 Ιουνίου 2024 12:15

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα"

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα"

-

Τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή και τη φωτογραφία στην οποία κολυμπάνε στη θάλασσα, σχολίασαν στη "Super Κατερίνα" την Πέμπτη.

Μετά την προβολή δηλώσεων της Μαρίας Αντωνά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Συγγνώμη, υπάρχει μία φωτογραφία που κολυμπάνε; Τα χέρια τους είναι; Είναι αγκαλιά; Μπορεί να είναι και φίλοι. Εγώ πάω με πολλούς φίλους μου για μπάνιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πάρα πολύ διάσημος άντρας. Όταν ο άλλος έχει τέτοια τεράστια προβολή, θέλει λίγο να τον προστατεύσεις. Καλά κάνει η Μαρία και λέει ότι δεν θέλω να λέω. Την καταλαβαίνω τη Μαρία".

Είναι ωραία κοπέλα και ωραίο κορίτσι. Ο Λιάγκας είναι χαρούμενος απέναντι; Πώς τον βλέπεις; Α, προς το παρόν είναι πιο επιθετικός. Είναι το θέμα μάλλον. Εγώ δεν τον πολεμώ και λέω ότι είναι μία χαρά κι ωραίο ζευγάρι. Εμένα μου αρέσουν".

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: "Οι Δίδυμοι είναι σε φάση που θα ερωτευτούν. Είναι σε μεταβατική θέση και καινούριων γνωριμιών, οπότε μπορεί να κρατήσει. Εγώ δεν νιώθω καθόλου άβολα που συζητάμε για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα που είναι απέναντι, γιατί κι αυτός έχει συζητήσει πολλές φορές για τα δικά μου. Μια χαρά, είμαστε πάτσι. Εδώ παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένοι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)