Celebrity

12 Ιουνίου 2024 23:55

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός

-

Καλεσμένος στο podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι οροθετικός.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις εξαρτήσεις του και τη διάγνωσή του με HIV.

«Για αρχή πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι οροθετικός. Οροθετικός είναι το AIDS, απλά, ωμά και όμορφα, ο ιός του HIV, ο οποίος θέλει πολλά χρόνια για να ενεργοποιηθεί. Πριν 2 χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο. Και ξύπνησα και είπα "Έχω AIDS". Είχε πολλά άγκαθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί. Πλέον είναι και θέμα απόλαυσης. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με προφυλακτικό, οπότε θα επιλέξω να κάνω είτε με κάποιον που είναι οροθετικός, είτε που θα το γνωρίζει και είναι κάτι πολύ ελεγχόμενο πλέον στη ζωή μου.

Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα.

Είναι περί τα 700 ευρώ, θα το πάρω φέτος. Ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα που ήταν για δική μου απροσεξία κι όχι από τον οργανισμό μου. Πλέον θα το πάρω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ όταν το έμαθα που έχασα δουλειές κλπ. Ήταν βαρύ, βάναυσο για έναν άνθρωπο που το έβλεπε αυτό ως τότε με τις ταινίες», αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η ανάρτηση του Τάσο Ξιαρχό μετά τη συνέντευξη

Μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης με την εξομολόγηση του Τάσου Ξιαρχό, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα.

«Σε ευχαριστώ @korikaravokiri • Μπορεί να δυσκολευτείτε με τα λόγια μου. Όμως εγω πέρασα δύσκολα για να καταφέρω να τα πω και να τα ξεπεράσω. Όλα είναι μια μάχη, μπορεί να έχασα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν τα παράτησα. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ακόμη και στα δύσκολα, το έχει ανάγκη!», έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos