Celebrity

11 Ιουνίου 2024 18:41

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαίρης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαίρης

-

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η μικρή της κόρη, Μαίρη, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει 10 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην μικρή της πριγκίπισσα, μέσα από την εκπομπή της "Happy Day".

«Να χαίρομαι την Μαίρη μου, η οποία σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Έγινε 10 ετών! Είχαμε εκπομπή, γύρισα στο σπίτι πτώμα και λέω ας κοιμηθώ, κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και έσπασαν τα νερά. Να σε χαίρομαι, σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το χτένισμα στα μαλλιά της είναι σωτήριο για τις ημέρες με καύσωνα

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της κόρης της

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την κόρη της.

«Σήμερα η Μαιρούλα μας γίνεται 10 χρονών... Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Την Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)