Celebrity

08 Ιουνίου 2024 12:58

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης "σπάει" τη σιωπή του μετά την ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης "σπάει" τη σιωπή του μετά την ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

-

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η παίκτρια του "My Style Rocks" ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος, δεν παραδεχόταν για καιρό.

Όπως έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε πρόσφατα να της τα αποκαλύψει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποφάσισε να "σπάει" τη σιωπή του και να μιλήσει για το θέμα στην εκπομπή "Γεια σου" και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

"Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας" είναι η δήλωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τόνισε στην ίδια εκπομπή: "Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)