Celebrity

31 Μαΐου 2024 22:40

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία - Η ανακοίνωσή της

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία - Η ανακοίνωσή της

-

Την καλοκαιρινή της περιοδεία "This Is Me... Live" ακύρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο λόγος είναι για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε "στεναχωρημένη" για την απόφασή της.

Τζένιφερ Λόπεζ - Η ανακοίνωση και το μήνυμα για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας

«Η Live Nation ανακοίνωσε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ακυρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία "This Is Me... Live" επειδή θέλει να περάσει χρόνο με τα παιδιά, την οικογένεια και τους κοντινούς της φίλους. Για όσους αγόρασαν μέσω του Ticketmaster, τα εισιτήρια θα επιστραφούν αυτόματα - δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο οι οπαδοί. Για όσους αγόρασαν μέσω ιστοσελίδων μεταπώλησης τρίτων, όπως SeatGeek, StubHub, VividSeats κ.λπ. - παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς σας για περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρει η ανακοίνωση για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Είμαι τελείως στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοητεύω. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω γι’ αυτό και θα είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν….», έγραψε από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως η περιοδεία της Τζένιφερ Λόπεζ είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο.

Η είδηση της ακύρωσης προκάλεσε έκπληξη ειδικά αυτή την περίοδο που φημολογείται ότι χωρίζει από τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)