Celebrity

31 Μαΐου 2024 14:20

Γιώργος Αλκαίος για Μαζωνάκη: "Τι λένε συνήθως; Μην κάνεις δουλειά με την οικογένεια"

Γιώργος Αλκαίος για Μαζωνάκη: "Τι λένε συνήθως; Μην κάνεις δουλειά με την οικογένεια"

-

Στο πλατό της εκπομπής "Fay's Time" βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/05) ο Γιώργος Αλκαίος. Ο γνωστός καλλιτέχνης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τη Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη δικαστική διαμάχη που έχει με την αδερφή του, Βάσω.

Ο Γιώργος Αλκαίος φάνηκε ωστόσο να αιφνιδιάζεται, λέγοντας πως δεν έχει ακούσει απολύτως τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

"Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τον Γιώργο Μαζωνάκη;" ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Αλκαίο να της απαντά: "Ειλικρινά τώρα το έμαθα εγώ. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Τον Γιώργο τον ξέρω, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο γιατί δεν έχω καταλάβει. Εγώ θα του πω δύναμη, γιατί δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς".

"Πιστεύεις ένας καλλιτέχνης πρέπει να έχει πρόσωπα της οικογένειας δίπλα του;" ρώτησε κατόπιν η Φαίη Σκορδά.

"Εμένα ρωτάτε; Τι λένε συνήθως; Μην κάνεις δουλειά με την οικογένεια. Έτσι λένε. Νομίζω ότι έχουν δίκιο. Έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, "καλύτερα μόνος σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα". Κι αυτό κάνω και εγώ όλα τα χρόνια. Δεν αφήνω πολλά πράγματα σε άλλους. Για αυτό λέω δεν ξέρω τι έγινε με τον Γιώργο" απάντησε χαρακρηριστικά ο Γιώργος Αλκαίος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)