Celebrity

28 Μαΐου 2024 10:45

Γιώργος Μαζωνάκης: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Γιώργος Μαζωνάκης: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

-

Εξελίξεις είχαμε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, οι δυο πλευρές κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα συζητήθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, Θεόδωρο Μαντά, ο Γιώργος Μαζωνάκης "αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή". Παράλληλα από την ανακοίνωση φαίνεται πως οι δύο πλευρές επιθυμούν να τα βρουν ειρηνικά.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη

"Ολοκληρώθηκε σήμερα, δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά.

Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)