Celebrity

22 Μαΐου 2024 08:14

Ψυχοκόρες: Ο Αλέξανδρος Βάρθης για τον Τάσο Μέρμηγκα - "Θεώρησε σωστό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει"

Ψυχοκόρες: Ο Αλέξανδρος Βάρθης για τον Τάσο Μέρμηγκα - "Θεώρησε σωστό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει"

-

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (21/05). Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχημένη σειρά "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1 και τον ρόλο του Τάσου Μέρμηγκα τον οποίο υποδύεται.

"Ο Τάσος Μέρμηγκας δεν είναι καθόλου καλό παιδί. Αλλά εγώ προσπαθώντας να τον δικαιολογήσω, γιατί δεν μπορείς να πεις “είμαι κακός καλησπέρα σας”. Μάλλον πρέπει να καταλάβεις γιατί κάνει αυτό που κάνει.

Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τις βίαιες πράξεις του, αλλά να καταλάβεις τι θέλει να κερδίσει ώστε όλα αυτά να φανούν στην ερμηνεία σου. Ένα background που μπορεί να φτιάξαμε για αυτόν τον ρόλο είναι ότι μεγάλωσε χωρίς γονείς, άρα δεν γνώρισε την στοργή. Μην ξεχνάμε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μετά από ένα εμφύλιο πόλεμο που ήρθε μετά από έναν Β' παγκόσμιο πόλεμο και αυτοί οι άνθρωποι τα έζησαν αυτά. Οπότε μάλλον ο Τάσος θεώρησε σωστό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο οποιοσδήποτε χαρακτήρας μπορεί να γίνει καλός και κακός! Είναι χαρακτήρες που μπορούν να ζουν δίπλα μας. Κανείς δεν είναι απόλυτα καλός ή κακός. Δεν υπάρχει αυτό στην πραγματική ζωή" τόνισε ο Αλέξανδρος Βάρθης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos