Celebrity

22 Μαΐου 2024 07:40

Αλέξανδρος Βάρθης: "Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να γίνω μπαμπάς, με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί"

Αλέξανδρος Βάρθης: "Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να γίνω μπαμπάς, με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί"

-

Tον Αλέξανδρο Βάρθη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Show" την Τρίτη (21/05). Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον Τάσο Μέρμηγκα στην επιτυχημένη σειρά "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1 μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

"Με πήγαν οι γονείς μου σε μία παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου και εκεί κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στη δραματική σχολή στα 24, μέχρι τότε ήμουν στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Βέβαια, στην πρώτη μου παράσταση ο πατέρας μου δεν ήρθε, γιατί είχε… πονοκέφαλο. Όταν του πέρασε, ήρθε και έκτοτε έγινε ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου.

Δούλευα ως ταξιθέτης όσο ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί με είδε ο Θοδωρής Πετρόπουλος και με πήρε στο Κάτω Παρτάλι. Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω. Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93" αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Για τη σύντροφό του και τον ρόλο του ως μπαμπά, ο ίδιος εξομολογήθηκε: "Η καινούργια μου φοβία έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου. Δεν περνάει ποτέ, πάντα θα φοβάσαι. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να γίνω μπαμπάς. Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός. Η Μαρία με γείωνε πάντα και εγώ το χρειάζομαι αυτό. Θεωρούσα πολύ όμορφο να σου λέει ένας άνθρωπος “δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)