Celebrity

17 Μαΐου 2024 09:54

Ανδρομάχη: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος! "Ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι"

Ανδρομάχη: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος! "Ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι"

-

Το ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη, αποκάλυψε μέσω Instagram η Ανδρομάχη. Το ζευγάρι, βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη και η τραγουδίστρια περιέγραψε, μεταξύ άλλων τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος!

"Νύσταζα αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι και είχα και κάποιες ημέρες καθυστέρηση. Έχει ξανατύχει ο ίδιος αριθμός ημερών οπότε υπέθεσα ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έβλεπα διάφορες.

Έβλεπα ότι το σώμα μου να είναι πιο δυσκίνητο, σαν κάτι να αλλάζει και να σε προετοιμάζει. Σαν να σε κρατάνε δύο χέρια... και μου λέει η κολλητή μου ότι πρέπει να πάρεις τεστ.

Δεν το κάνουμε, το αποφεύγω λίγο εγώ αλλά ο Γιώργος την επόμενη μέρα που ήξερε ότι αύριο θα κάνουμε τεστ είχε πάθει ένα άγχος.

Έρχεται η Σοφία η κολλητή μου με το τεστ, μου το δίνει, γίνεται η διαδικασία, το κοιτάζω και βλέπω κάτι γραμμές αλλά δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Το τσεκάρει και έπαθε εγκεφαλικό! Τρελάθηκε! Εμένα ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι και φαντάζομαι ότι και ο Γιώργος έτσι ένιωσε, όταν το μάθαμε", ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)