Celebrity

15 Μαΐου 2024 09:49

Πέτρος Κουσουλός: Αυτός θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του

Πέτρος Κουσουλός: Αυτός θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του

-

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (14/05) στο "The 2Night Show". Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή του "Ανοιχτές Υποθέσεις" στο Open.

"Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες προκάλεσαν κάποια προβληματάκια κι έτσι ξεκινήσαμε στις 21 Μαρτίου", είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος μέχρι την περσινή σεζόν βρισκόταν στην Αγγελική Νικολούλη, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του.

"Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πήγαινε και στην Αγγελική, πήγαινε και στη Ζήνα, αλλά δεν είχε κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Ως εκ τούτου είχαμε συζητήσει με τον Θανάση, να ξέρεις θα γίνουμε κουμπάροι. Θα με παντρέψει ο Θανάσης. Ήταν αρωγός και έτσι έγινε η μεταγραφή" αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Πρόσφατα ο Πέτρος Κουσουλός είχε αποκαλύψει για τη σύντροφό του: "Όταν μάθαμε πως η Ευαγγελία είναι έγκυος και πάλι ήθελε ειδική διαχείριση το πώς θα ανακοινώσεις στα παιδιά ότι ο μπαμπάς με μια νέα γυναίκα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι που θα είναι αδελφάκι σας. Περιμέναμε να προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη, δηλαδή να φτάσει η σύντροφός μου 5-6 μηνών και τότε πάλι συμβουλευτήκαμε ειδικούς για να πούμε ότι η Ευαγγελία, η φίλη του μπαμπά θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Θα έρθει η αδελφή σας, η οποία θα σας αγαπάει πάρα πολύ και όταν γεννηθεί θα φέρει δώρα. Την έχουν σαν κουκλίτσα, τσακώνονται ποια θα την προσέξει πρώτη".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos