Celebrity

12 Μαΐου 2024 13:02

Eurovision: Ο Νίκος Μάνεσης για Αλευρά-Καλούτα - "Μη μας ζητάτε να κρίνουμε τους παρουσιαστές"

Eurovision: Ο Νίκος Μάνεσης για Αλευρά-Καλούτα - "Μη μας ζητάτε να κρίνουμε τους παρουσιαστές"

-

Το δικό του σχόλιο για τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision θέλησε να κάνει ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Κυριακής (12/05).

Ο γνωστός δημοσιογράφος εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, την Silia Kapsis, και το νικητή Nemo, αναφέρθηκε επίσης και στους… Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Ο Νίκος Μάνεσης ζήτησε αρχικά να δουν απόσπασμα από τη συμμετοχή της Κύπρου και όταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Βαρθαλίτης του είπε πως η Silia Kapsis είναι 20 χρονών, του απάντησε: "Είσαι σίγουρος ότι είναι 20 χρονών; Άκουγα χθες τους παρουσιαστές να λένε ότι είναι 17 και έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία. Δεν το παίζω πονηρός, άκουγα αυτό που έλεγαν οι παρουσιαστές".

Κατόπιν ο Νίκος Μάνεσης, πρόσθεσε: "Μη μας ζητάτε να κρίνουμε τους παρουσιαστές, να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι συμπαθέστατοι. Όταν όμως έχεις ακούσει Δάφνη Μπόκοτα ή Αλέξη Κωστάλα, πλέον σταματάς και δεν μπορείς να ακούσεις κανέναν. Στους νεότερους δεν λένε τίποτα ενδεχομένως τα ονόματα αυτά, γκουγκλάρετε να δείτε".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)