Fashion

16 Αυγούστου 2024 22:25

Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγιό της έχει το #1 print του καλοκαιριού και δεν είναι το λεοπάρ

Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγιό της έχει το #1 print του καλοκαιριού και δεν είναι το λεοπάρ

-

Ξέγνοιαστο καλοκαίρι περνάει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία κάνει διακοπές μαζί με το σύντροφό της και αγαπημένα της πρόσωπα. Φυσικά παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram την είδαμε με ένα άκρως τρέντι μαγιό, αφού έχει το print που είναι μεγάλη τάση για φέτος το καλοκαίρι. Για να σε προλάβω, δεν μιλάω για το λεοπάρ…

Το μαγιό που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου

Η ίδια, επέλεξε ένα μαγιό με τύπωμα φιδιού σε κόκκινο με ελαφρύ καφέ, το οποίο είχε ιριδισμούς που τονίζουν ακόμα περισσότερο το μαύρισμα. Η Αθηνά Οικονομάκου πολύ σωστά έδεσε το μαγιό της ψηλά στο πόδι, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την σιλουέτα της. Πρέπει να σου πω βέβαια ότι γενικότερα τα μαγιό με κορδόνια ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους οπότε όπου τα βρεις προτίμησέ τα!

Για την ιστορία να αναφέρω επίσης ότι το τύπωμα φιδιού είναι πάρα πολύ μεγάλη τάση για το καλοκαίρι και θα το δούμε πάρα πολύ και το φθινόπωρο. Ε, νομίζω σε έπεισα!

Δες τη σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)