Media

29 Ιουνίου 2024 23:55

My Man Can: Η Κατερίνα Καραβάτου "εισέβαλε" στο πλατό μαζί με τους παίκτες του "Power of Love"

My Man Can: Η Κατερίνα Καραβάτου "εισέβαλε" στο πλατό μαζί με τους παίκτες του "Power of Love"

-

 Πρεμιέρα κάνει αύριο ο νέος κύκλος του “Power of Love”, τον οποίο θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου, “My Man Can” και προσπάθησε να τον πείσει ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον έρωτα.

«Θα κάνουμε πάρα πολύ fan, ελπίζουμε να έχουμε έρωτες. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον έρωτα; Θα κάνουμε παιχνίδια, θα έχουμε τις αποστολές μας, θα έχουμε αλλαγές, μη θυμάσαι το προηγούμενο. Τώρα εδώ θα γνωρίσουμε τους παίκτες, ούτε κι εγώ τους έχω γνωρίσει πολύ και μετά θα περιμένουμε την πρεμιέρα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καραβάτου: Αναχώρησε για τα γυρίσματα του "Power of Love" στην Τουρκία - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ωστόσο οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν τελείωσαν εκεί, καθώς μετά από λίγο στο πλατό έκαναν την είσοδό τους οι 6 παίκτριες που θα δούμε στον νέο κύκλο του “Power of Love”, οι οποίες δήλωσαν πως είναι πολύ ενθουσιασμένες για αυτό που θα ζήσουν.

Αφού τα κορίτσια πέρασαν κάποιες δοκιμασίες, μετά από λίγο γνωρίσαμε και τα αγόρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, τα οποία διαγωνίστηκαν και αυτά στο “My Man Can”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)