Πολιτισμός

Σήμερα 11:16

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)

Ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία μίλησε στην εκπομπή"Το Πρωινό" για το βίντεο και για την θητεία του.

“Το Πρωινό” - Εύζωνας: Γιατί δάκρυσα στην τελευταία υπηρεσία στην Προεδρική Φρουρά (βίντεο)
-

Στο "Πρωινό" μίλησε ο Γιώργος Τσιούλος, ο 24χρονος εύζωνας, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία. 

Όπως είπε ένιωθε πολύ συγκινημένος γιατί ήταν η τελευταία του υπηρεσία και σκεφτόταν όσα έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του, όσα κατάφερε μόνος του και με την στήριξη των δικών του ανθρώπων. Συμπλήρωσε ότι τον συγκίνησε το γεγονός ότι για την τελευταία υπηρεσία βρίσκονταν εκεί η οικογένεια και οι φίλοι του. 

"Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα" είπε χαρακτηριστικά. 

Προεδρική φρουρά - Εύζωνας - δάκρυα

Σχετικά με την θητεία του εύζωνα την οποία μόλις ολοκλήρωσε, είπε ότι "μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον και μετά σε επιλέγει κλιμάκιο που έρχεται στο στρατόπεδο. Παίζει ρόλο και το ύψος. Θεωρητικά πρέπει να είσαι πάνω από 1.87, αλλά "παίζει ρόλο¨ και η σειρά". Είπε πως έχουν δύο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και γυμναστική και τρεις φορές πρόβες παρελάσεως".

Τέλος ερωτηθείς για κάτι που τον ενοχλούσε, ήταν η συμπεριφορά μερικών τουριστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Πολλές αποβολές για κινητά στα σχολεία - Οι συγχωνεύσεις τμημάτων είναι λύση, όχι πρόβλημα (βίντεο)

Υπουργείο Εργασίας: Ψησταριά σε μπαλκόνι γραφείου! Απο εκεί “τρύπωσαν” οι κλέφτες (βίντεο)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)