Πολιτισμός

11 Σεπτεμβρίου 2024 09:37 Τελευταία ενημέρωση : 11 Σεπτεμβρίου 2024 11:00

Debate: Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές

Η 34χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα στηρίξει την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει πάνω από ένα εκατομμύριο "μου αρέσει" μέσα σε λίγα λεπτά

Debate: Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές
-

Η Τέιλορ Σουίφτ, αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής, ανακοίνωσε μέσω Instagram χθες Τρίτη, μετά την τηλεμαχία ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω», υπογράφοντας «άτεκνη γατομάνα» — αυτό το τελευταίο βέλος είχε στόχο τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, και ο αριθμός τους ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια πριν από λίγο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Βιετνάμ: Εκατοντάδες νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι (εικόνες)

Debate : Τραμπ και Χάρις διασταύρωσαν “τα ξίφη τους”

Κακοκαιρία “Atena”: ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)