Κοινωνία

13 Αυγούστου 2024 12:25 Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2024 14:19

Σπάρτη - Βιασμός 9χρονης από τον πατέρα της: “Συγγνώμη, είμαι άρρωστος…”

Τι υποστήριξε ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στη Σπάρτη.

Σπάρτη - Βιασμός 9χρονης από τον πατέρα της: “Συγγνώμη, είμαι άρρωστος…”
-

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 40χρονος από τη Σπάρτη, που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του. Ο ίδιος υποστήριξε, πως είναι άρρωστος και πως δεν βίασε την κόρη του, παραδέχθηκε όμως ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

"Ζητώ συγγνώμη, από την οικογένεια μου... Κάτι συνέβαινε στο μυαλό μου και δεν μπορούσα να το ελέγξω" φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του μεταξύ άλλων.

Συμφώνα με το κατηγορητήριο πάντως ο 40χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι του από την ηλικία των τεσσάρων ετών και το απειλούσε για να μην μιλήσει. Το μαρτύριο για την 9χρονη σήμερα κράτησε 5 χρόνια.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης ανέφερε: "Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ξεκίνησε και συνεχίστηκε κατά περιόδους για μερικά χρόνια. Πάλευε με τον εαυτό του αλλά δεν μπορούσε να το καταπολεμήσει, ντρεποτανε να μιλήσει, να ζητήσει βοήθεια".

Στην ανήλικη αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία εις βάρος του έκανε η πρώην σύζυγός του, το βράδυ της Πέμπτης, αφού ο 11χρονος αδερφός του κοριτσιού της είπε ότι παρατήρησε «περίεργη συμπεριφορά» ανάμεσα στον πατέρα τους και το κορίτσι. Έπειτα από ερωτήσεις της μητέρας, το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και της εκμυστηρεύτηκε τι συνέβαινε. Είπε επίσης ότι δεν είχε μιλήσει, διότι ο 40χρονος της έλεγε ότι «θα έβαζαν τον μπαμπά στη φυλακή, επειδή τους ζηλεύουν».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπάρτης τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής. Στο κινητό του εντόπισαν δεκάδες φωτογραφίες και δύο βίντεο με πορνογραφικό υλικό με το παιδί. Κατασχέθηκαν επίσης δύο παιχνιδομηχανές που έχουν σταλεί για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική – Πάτημα Χαλανδρίου: Εδώ βρέθηκε νεκρή η γυναίκα

“Πορτοκαλί” κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια την Τρίτη (χάρτης)

Τουρκία: Νεαρός “βγαλμένος από βιντεοπαιχνίδι” μαχαίρωσε κόσμο σε κήπο τζαμιού (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)