Κοινωνία

05 Αυγούστου 2024 14:34

Κρήτη: Έκλεβαν, παρίσταναν τις μητέρες και έκρυβαν σε... καρότσια τα κλοπιμαία

Το ευφυές τέχνασμα το οποίο είχαν εφεύρει οι νεαρές κοπέλες για να αποφεύγουν τους ελέγχους από τα στελέχη σεκιούριτι των καταστημάτων. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν.

Κρήτη: Έκλεβαν, παρίσταναν τις μητέρες και έκρυβαν σε... καρότσια τα κλοπιμαία
-

Τα βρεφικά καροτσάκια τα οποία έσπρωχναν τρεις Ελληνίδες σε μια περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης δεν είχαν μέσα μωρά, αλλά τα… κλοπιμαία που είχαν αρπάξει προηγουμένως από τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Μετά τις καταγγελίες τις οποίες δέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις τρεις γυναίκες και βρήκαν στην κατοχή τους τα καρότσια, μέσα στα οποία είχαν κρύψει διάφορα αξεσουάρ και είδη ένδυσης τα οποία είχαν αρπάξει από τα καταστήματα.

Τα κλεμμένα είδη επιστράφηκαν στις ιδιοκτήτριες των καταστημάτων και οι γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η αστυνομική προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες αφαιρέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεβε τα μπουρμπουάρ των υπαλλήλων

Θεσσαλονίκη: Τους πήραν τα χρήματα με ηλεκτρονικές απάτες

 Ναύπακτος: Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)