Celebrity

Χθες 23:00

Η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της Σάσας στο Ντόλτσε Βίτα: "Ο Ρήγας σκέφτηκε να κάνω κάτι με τον Αντώνη και του είπα…"

Η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της Σάσας στο Ντόλτσε Βίτα: "Ο Ρήγας σκέφτηκε να κάνω κάτι με τον Αντώνη και του είπα…"

-

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην Lifo και την Αργυρώ Μποζώνη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τον ρόλο της Σάσας στο «Ντόλτσε Βίτα», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης! Ζωή: Η Κατιάνα Μπαλανίκα επέστρεψε στη μικρή οθόνη & το Twitter/X ενθουσιάστηκε - "Πόσο έλειπε από μια σειρά"

«Μετά ήρθαν τα ιδιωτικά κανάλια και η Σάσα Παπαδήμα στην «Ντόλτσε Βίτα». Με παίρνει η Άννα (σ.σ. Παναγιωτοπούλου) και μου λέει “είναι ένα σίριαλ και υπάρχει ένας ρόλος που τα παιδιά θέλουν να παίξεις εσύ, αλλά ντρέπονται να σου το πουν. Δεν είναι μεγάλος, αλλά έχω να σου πω κάτι: είναι πολύ ωραίος ρόλος και πιστεύω ότι θα πάρεις το σίριαλ και θα φύγεις. Σε συμβουλεύω να το κάνεις”. Και το ’κανα, με τη δική μου αίσθηση του πράγματος.

Εγώ γι’ αυτόν τον ρόλο σκέφτηκα πως, πρώτον, η Σάσα πρέπει να είναι ντυμένη Φιλοθέη, κυρία. Δεύτερον την έπαιξα σαν γκέι. Γιατί ποια γυναίκα λέει τέτοιες ατάκες; Στον νου μου είχα πάντα τους γκέι φίλους μου. Για μένα αυτός ήταν ο ρόλος. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ο Ρήγας να κάνω κάτι με τον Αντώνη και του είπα “αυτό αν το κάνεις, πάει η Σάσα, πρέπει να φύγει από το σίριαλ”, γιατί η Σάσα ήταν φίλη της Χριστίνας.

Κάναμε ένα δοκιμαστικό και το κατάλαβε· η Σάσα είναι όμορφη, σέξι, αλλά δεν έχει ποτέ γκόμενο. Γιατί; Γιατί είναι τρελή και αδαής και τρέχει πίσω από τους άντρες. Δεν ξέρει την τύφλα της, αλλά είναι φίλη και τη φιλία την έχει πάνω απ’ όλα. Αυτό είναι το βασικό της χαρακτηριστικό, αν την έβαζες να κάνει κάτι με τον Αντώνη θα την κατέστρεφες. Μου έλεγαν μερικοί τότε: “Εσύ έπρεπε να κάνεις τη Χριστίνα”. Όχι, αν έκανα τη Χριστίνα θα ήταν πορνό», είπε μεταξύ άλλων η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της Σάσας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)