Πολιτική

03 Αυγούστου 2024 19:11

Κασσελάκης: Το δημοσίευμα για αυθαίρετη πισίνα και η κόντρα με το Μαξίμου

"Τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιτιθέμενος στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα για αυθαιρεσίες στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Κασσελάκης: Το δημοσίευμα για αυθαίρετη πισίνα και η κόντρα με το Μαξίμου
-

Επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε πριν από λίγο η κυβέρνηση, με αφορμή δημοσίευμα, το οποίο παρουσιάζει αυθαιρεσίες στο εξοχικό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες.

Το δημοσίευμα "αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγνόησε τις διατάξεις του νόμου (τον οποίο είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Τσίπρα) που απαγορεύει συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες.

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει.

Είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη που της επιτίθενται, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της.

Με λίγα λόγια, όταν τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Facebook, επιτέθηκε στην εφημερίδα που δημιούργησε το δημοσίευμα και τον εκδότη της.

Στην ανάρτηση του αναφέρει πως "Για την «πισίνα» (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ. Άρα, τζίφος η «αποκάλυψη»".

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί αγώνες: Πήρε το χρυσό και απέκτησε 2500000 ακολούθους στο instagram

Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στο Ξυλόκαστρο

Instagram - Τουρκία: Η αντιπολίτευση αντιδρά στο κλείσιμο της εφαρμογής

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)