Κοινωνία

03 Αυγούστου 2024 16:42 Τελευταία ενημέρωση : 04 Αυγούστου 2024 14:09

Missing alert για την εξαφάνιση 34χρονου

Που εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη του. Διαβάστε την ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για την εξαφάνιση 34χρονου
-

Συναγερμος είχε σημάνει τις τελευταίες ημέρες στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 34χρονου από την Περιοχή του Ρίου Πατρών.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 30/07/2024, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρίου της Πάτρας, ο Κεφαλλωνίτης Γεώργιος, 34 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 03/08/2024, για την εξαφάνιση του Κεφαλλωνίτη Γεώργιου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κεφαλλωνίτης Γεώργιος έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη φόρμα και πράσινα αθλητικά παπούτσια.

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση

Η περιπέτεια του Κεφαλλωνίτη Γεώργιου, 34 ετών, έληξε σήμερα, 04/08/2024, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τον αγνοούμενο, ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές σε δυσπρόσιτη περιοχή στο Αίγιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Διδυμότειχο – βιασμός: Την κρατούσε φυλακισμένη και την κακοποιούσε καθημερινά

Σάντερλαντ: Ταραχές μετά την δολοφονία τριών κοριτσιών (εικόνες)

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως 9 Αυγούστου


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)