Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2024 22:26

Missing alert για 25χρονο

Που και πότε χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού άνδρα. Μπορείτε να βοηθήσετε; Τι αναφέρει η ανακοίνωση από τον Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για 25χρονο
-

Missing alert για την εξαφάνιση 25χρονου από το Παλαιό Φάληρο έχει σημάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρονται τα εξής

 «Στις 05/09/2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στην Αθήνα, ο Κριστιάν (ον.) Τοζάι (επ.), αλβανικής καταγωγής, 25 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 16/09/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κριστιάν (ον.) Τοζάι (επ,) έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.  

Missing alert - Κριστιάν Τοζάι - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)

ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)

“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)