Κοινωνία

01 Αυγούστου 2024 17:54

Πορνογραφία ανηλίκων: Χειροπέδες σε 58χρονο

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για ασέλγεια σε ανήλικο αγοράκι. Σχηματίστηκε δικογραφία για ακόμη δυο άτομα.

Πορνογραφία ανηλίκων: Χειροπέδες σε 58χρονο
-

Για ασέλγεια ανηλίκων είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ο 58χρονος που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τελικά προφυλακίστηκε, για πορνογραφία ανηλίκων καθώς φέρεται να προσέλκυσε ένα ανήλικο παιδί διαδικτυακά και να του έστειλε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνεργο ο οποίος πριν από 5 χρόνια, το 2019 , είχε συλληφθεί στη Λέρο καθώς θώπευε ένα ανήλικο αγοράκι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή τη φορά οι φωτογραφίες που έστειλε ήταν σε ένα ανήλικο στη Λευκορωσία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατα την επιτόπια ψηφιακή έρευνα που του έγινε , βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Δικογραφία σχηματίστηκε για ακόμα δύο άτομα.

Πρόκειται για έναν 20χρονο φοιτητή, κάτοικο στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και έναν ακόμα άνδρα 71 ετών επίσης από το Ηράκλειο Κρήτης, συνταξιούχο, για κατοχή και προσφορά προς διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων με πορνογραφία ανηλίκων.

Κατά τις κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά καθώς και 2 usb τα οποία και απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία Ισμαήλ Χανίγια: Χιλιάδες κόσμου στην Τεχεράνη (εικόνες)

Τροχαίο στη Στυλίδα: Ανήλικος με ποδήλατο συγκρούστηκε με φορτηγό (εικόνες)

 Γάζα: Δημοσιογράφοι του Al Jazeera έγιναν στόχος βομβαρδισμού (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)