Κοινωνία

22 Ιουλίου 2024 10:31 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουλίου 2024 14:49

Θεσσαλονίκη: Έχασε την πτήση του και άρχισε να χτυπάει και να βρίζει

Περισταστικό που θύμισε πρόσφατη "περιπέτεια" στο αεροδρόμιο της Αθήνας με πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό, εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Θεσσαλονίκη: Έχασε την πτήση του και άρχισε να χτυπάει και να βρίζει
-

Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, το πρωί της Κυριακής, συνέλαβαν έναν 27χρονο Έλληνα για εξύβριση και απειλή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 27χρονος έφτασε με καθυστέρηση στο χώρο ελέγχου εισιτηρίων, προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Καθώς, από την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, δεν του επετράπη να ταξιδέψει, άρχισε να χτυπά τα προστατευτικά καλύμματα των γραφείων, προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους υπαλλήλους, σε μια υπόθεση που θυμίζει έντονα το περιστατικό στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας με "πρωταγωνιστή" τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Επιπρόσθετα, εξύβρισε τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους, όταν εκείνοι έφτασαν στον χώρο όπου βρισκόταν και προσπάθησαν να τον πλησιάσουν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυπριακό - Γεραπετρίτης: Η τουρκική πλευρά ακολουθεί πιο ακραία γραμμή

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ετοιμάζει την “επίθεση” του κατά της Χάρις

“Τ' Αϊ Λιός γυρίζει ο καιρός αλλιώς”… και φέτος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)