Κοινωνία

20 Ιουνίου 2024 09:29 Τελευταία ενημέρωση : 20 Ιουνίου 2024 11:21

Ευελπίδων - Λύτρας: Ενώπιον Εισαγγελέα που θα κρίνει την προφυλάκιση του (βίντεο)

Ο δικηγόρος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιων του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει για την προφυλάκισή του.

Ευελπίδων - Λύτρας: Ενώπιον Εισαγγελέα που θα κρίνει την προφυλάκιση του (βίντεο)
-

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, μετά τις μηνύσεις της συζύγου του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Απόστολος Λύτρας - Άφιξη Ευελπίδων

Απόστολος Λύτρας - Άφιξη Ευελπίδων

Ο κ. Λύτρας έφυγε, λίγο πριν τις 9 το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, οπού κρατείτο από χθες το βράδυ όταν και παραδόθηκεμετά από ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί από την δικαστική αρχή σε βάρος του. 

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκτέλεση του εντάλματος θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακή.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής μετο θύμα. Η αιτία της αλλαγής στην ποινική μεταχείριση του Απόστολου Λύτρα έχει αφετηρία σε επικοινωνία του μέσω μηνυμάτων με τη σύζυγό του, αλλά και στο περιστατικό της μετάβασης στο σπίτι του ζευγαριού, και έντασης με λεκτική αντιπαράθεση που υπήρξε, προσώπων από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, το οποίο κατήγγειλε με μηνύσεις αλλά και με την ενεργοποίηση του κουμπιού πανικού, η παθούσα δικηγόρος.

Στη δικαστική κρίση βάρυνε, ωστόσο, και το γεγονός ότι ο δικηγόρος παρέμεινε για πολλές ώρες «άφαντος» για τις διωκτικές Αρχές, που ενημέρωσαν την Εισαγγελία ότι τον αναζητούν ανεπιτυχώς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά την καταγγελία και τις μηνύσεις του θύματος για την «εισβολή» στο σπίτι, όπως περιγράφει η ίδια, της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, της κόρης του και ενός δικηγόρου-συνεργάτη του δικηγορικού γραφείου του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας, προχώρησε σε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.


Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό τροχαίο: 80χρονος ο οδηγός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με νταλίκα

Χεζμπολάχ: Οι απειλές στην Κύπρο και η απάντηση Χριστοδουλίδη

Δημογλίδου: Ο Λύτρας πήγε την γυναίκα του στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί τους (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)