Κοινωνία

16 Μαΐου 2024 23:34

“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και φωτογραφίες των διαρρηκτών που φέρονται να είναι μέλη τις διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα "Ροζ Πάνθηρες".

“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία
-

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 24-4-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας

Σε βάρος των κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση με συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, η οποία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στις 24 ΑπριλίουΠρόκειται για μέλη εγκληματικής ομάδας με το όνομα «Pink Panthers», με διεθνή δράση, στοχοποιώντας κυρίως κοσμηματοπωλεία.

Για να δείτε φωτογραφίες και να μάθετε τα στοιχεία ταυτότητας των κατηγορούμενων, πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Αλγερία: Όμηρος για 26 χρόνια, ήταν “φυλακισμένος” 200 μέτρα από το σπίτι του! (βίντεο)

Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδες

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Συνελήφθη ο δράστης

.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)