Οικονομία

05 Ιουλίου 2019 07:33

Μεγιστάνας σκοτώθηκε με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου

Ο δισεκατομμυριούχος Chris Cline έχασε τη ζωή του στις Μπαχάμες μαζί με έξι άλλους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και η κόρη του...

Μεγιστάνας σκοτώθηκε με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου
-

Τραγικό θάνατο βρήκε ο μεγιστάνας του άνθρακα Chris Cline, ο οποίος σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στις Μπαχάμες μαζί με άλλους έξι ανθρώπους.

Ο 60χρονος δισεκατομμυριούχος από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ βρισκόταν στο ελικόπτερο μαζί με την κόρη του και άλλα πέντε άτομα, σε μια πτήση για την επιστροφή τους στις ΗΠΑ.

Ο κυβερνήτης της δυτικής Βιρτζίνια Jim Justice επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μέσω Twitter: «Σήμερα χάσαμε ένα σούπερ σταρ και έναν πολύ στενό φίλο. Ο Chris Cline δημιούργησε μια αυτοκρατορία και ήταν πάντα εκεί για να δώσει αγάπη στον συνάνθρωπο».

Ο Υπουργός Τουρισμού, υπεύθυνος και για τις πτήσεις στις Μπαχάμες, Dionisio D'Aguilar, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Έχουμε εντοπίσει το σκάφος. Φαίνεται ότι οι επτά επιβάτες εξακολουθούν να βρίσκονται στην άτρακτο, η οποία βρίσκεται βυθισμένη στη θάλασσα. Προσπαθούμε να ανασύρουμε τις σορούς προτού ξεκινήσουν οι έρευνες».

Ο δισεκατομμυριούχος ήταν γνωστός για την δημιουργία της Foresight Energy, μιας εταιρείας που κυριαρχεί στη βιομηχανία άνθρακα. Το 2017 η αξία της εκτιμάτο στα 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώτη σύζυγός του Sabrina πέθανε από καρκίνο του μαστού το 1987, ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του Kelly χώρισαν το 2000.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)