Πολιτική

Σήμερα 01:04 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 08:02

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή

Ο Παύλος Γερουλάνος, που για λίγες εκατοντάδες ψήφους δεν βρέθηκε στον δεύτερο γύρο, επεσήμανε ότι οι πολίτες πρέπει ανεπηρέαστοι να αφεθούν να κάνουν την τελική επιλογή τους.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή
-

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφαση τους είναι σεβαστή», είπε ο Παύλος Γερουλάνος, μετά την ενσωμάτωση και των τελευταίων τμημάτων της επικράτειας, με την οποία βρέθηκε οριστικά στην τρίτη θέση, χάνοντας από τον Χάρη Δούκα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη ηγεσίας.

Ο κ. Γερουλάνος συνεχάρη τους κ. Δούκα και Ανδρουλάκη που πέρασαν στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής, αλλά και «τους άλλους υποψήφιους για τον αγώνα τους, που ανέβασε το ΠΑΣΟΚ στα μάτια των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

Ακόμη, ευχαρίστησε τους 300.000 ψηφοφόρους και δη όσους τίμησαν τον ίδιο, τονίζοντας ωστόσο ότι «αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα και εδώ είμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, για το καλό του ΠΑΣΟΚ και το καλό της παράταξης».

«Οι πολίτες δεν χρειάζεται να κατευθυνθούν στην κάλπη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο καθένας που με ψήφισε είχε δική του άποψη, δεν σπρώχτηκαν από τον έναν και τον άλλον», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο.

Τόνισε ακόμη ότι «η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή και το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου θα είναι απολύτως σεβαστό. Χαίρομαι πάρα πολύ ότι όλη αυτή η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)

Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)