Κοινωνία

09 Ιουλίου 2024 20:16

Μύκονος: Ο πλοίαρχος που έσωσε τον ναυαγό στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο πλοίαρχος που έσωσε τον ναυαγό στα ανοιχτά της Μυκόνου περιγράφει στον ΑΝΤ1 τις δραματικές στιγμές του άνδρα.

Μύκονος: Ο πλοίαρχος που έσωσε τον ναυαγό στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Της Αλεξάνδρας Καραγεωργη

Την αγωνιώδη προσπάθεια διάσωσης του Σέρβου ναυαγού περιγράφει στον ΑΝΤ1 ο πλοίαρχος του επιβατηγού πλοίου Super Express Ιωάννης Βουτσελάκος, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο Μύκονος-Ραφήνα.

Όπως περιέγραψε στον ΑΝΤ1, ο Ιωάννης Βουτσελάκος, πλοίαρχος του "Super Express", κλήθηκαν να συνδράμουν σε πλοίο που ναυαγούσε και άλλαξαν τη διαδρομή, επέστρεψαν στο σημείο, και καθώς έπνεεαν θυελλώδεις άνεμοι και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ένα μικρότερο πλοιάριο συνέδραμε στην δραματική διάσωση του ναυαγού.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται η στιγμή της διάσωσης ναυαγού Σερβικής καταγωγής από το πλήρωμα πλοίου της γραμμής.

Το πλοίο συνέχισε κανονικά την πορεία του για Ραφήνα ενώ, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικές εξετάσεις.

Ο 40χρονος άνδρας ήταν ο μοναδικός επιβαίνων στο σκάφος που ναυάγησε, ενώ οι λόγοι που το σκάφος ναυάγησε παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα άγνωστοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιούλια Ναβάλναγια: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της

Δολοφονική επίθεση... παραγράφηκε, παρά τα αποτυπώματα και στοιχεία για φερόμενο ως δράστη!

Φωτιά στην Πάτρα: Διάσπαρτες εστίες σε γειτονιές - Εκκενώθηκαν νοσοκομείο και ιδρύματα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)