Celebrity

Σήμερα 13:13

Φωτεινή Πετρογιάννη: "Έχω πολύ άγχος, τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει και καταλαβαίνω την εγκυμοσύνη περισσότερο"

Φωτεινή Πετρογιάννη: "Έχω πολύ άγχος, τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει και καταλαβαίνω την εγκυμοσύνη περισσότερο"

-

Από σήμερα, Τρίτη (22/10) και μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωρό της, η Φωτεινή Πετρογιάννη θα βρίσκεται εκτός "Πρωινού".

"Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι, διότι η Φωτεινούλα μας, που είναι έγκυος, σε ένα μήνα περίπου γεννάει και από σήμερα κάνει χρήση αυτού που δικαιούνται όλες οι έγκυες γυναίκες, της άδειας εγκυμοσύνης. Εντάξει, μπορεί να έρθει κάποια στιγμή, να τη δούμε με skype" είπε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη του "Πρωινού" ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παρουσιάστρια πήρε άδεια εγκυμοσύνης, ενώ εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 λίγο πριν το κλείσιμο, αποκαλύπτοντας πως θα γεννήσει σε περίπου 40 ημέρες.

"Έχω ήδη πολύ άγχος, τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει και καταλαβαίνω την εγκυμοσύνη περισσότερο, γιατί αρχίζω και βαραίνω. Έχω πάρει 10-12 κιλά. Όσο περνάνε οι μέρες είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι υπερκινητικός ο μπέμπης, είναι και μεγαλούτσικος. Έχω μια αγωνία, μια γλυκιά προσμονή, τον περιμένουμε πως και πώς. Αλλά το άγχος είναι πολύ" είπε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Πετρογιάννη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)