Celebrity

Σήμερα 13:43

Snik: Το "καρφί" on camera για τον Light - "Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός"

Snik: Το "καρφί" on camera για τον Light - "Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός"

-

Η κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ίδιος ρωτήθηκε τόσο για τα πρόσφατα αρνητικά σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερς, ενώ λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, έριξε το "καρφί" του για τον Light.

"Είναι όλα όμορφα, γυρνάμε από ταξίδι! Όλο ταξίδια είμαι, πάντα χρειάζονται. Θα έχουμε πολλά νέα τραγούδια. Ήρθες να σου πω κανένα ανέκδοτο;" είπε αρχικά ο Snik.

Κατόπιν, ο τράπερ ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο ίδιος απάντησε: "Ο Βερόπουλος; Εγώ νόμιζα ότι αυτός είναι σούπερ μάρκετ. Τι είναι αυτός; Εγώ ξέρω τον Βερόπουλο που ψώνιζα μικρός με την οικογένειά μου. Τον Βερόπουλο ξέρω, άλλον κύριο δεν ξέρω".

Τέλος, ο Snik έριξε "κάρφωσε" τον Light, λέγοντας στον δημοσιογράφο: "Να σου πω κάτι. Άλλος ράπερ ζήτησε 5.000 ευρώ, εγώ πήγα στο Ντουμπάι μία μέρα για να φάω. Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός. Έλα φιλιά".

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Light είχε πει: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)