Celebrity

Σήμερα 07:50

Κόρα Καρβούνη: Το "Grand Hotel" και ο λόγος που έκλεισε τα social media

Κόρα Καρβούνη: Το "Grand Hotel" και ο λόγος που έκλεισε τα social media

-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας (21/10) την Κόρα Καρβούνη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 "Grand Hotel". Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε γιατί αποφάσισε πρόσφατα να κλείσει τα social media, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο "Grand Hotel".

Αναφορικά με την απόφασή της να κλείσει τα προσωπικά της social media, η Κόρα Καρβούνη εξήγησε: "Το έκανα δυο μήνες πριν τον γάμο. Πάντα δυσκολευόμουν με τα social, σαν άνθρωπος. Ίσως είμαι λίγο πιο παλιά. Ξεκίνησα τα social media γιατί ήθελα να συμπορευθώ με την εποχή που ζω. Το Facebook το είχα κλείσει προ πανδημίας και μετά είχα μόνο το Instagram. Βασανιζόμουν, γιατί δε βγάζω φωτογραφίες. Όταν πάμε μια εκδρομή προτιμώ να ζήσω τη στιγμή παρά να βγάλω το κινητό μου και να φωτογραφίσω. Επίσης, βλέπω άλλα προφίλ, από ανθρώπους που έχουν ευφυΐα και ταλέντο για το τι θα ποστάρουν, τι θα πουν, που εγώ δεν έχω αυτό το ταλέντο. Κατά τρίτον, δεν έχω την ανάγκη να ενημερώνω πάντα που είμαι... Αισθανόμουν ένα βάρος και νιώθω πιο ελεύθερη αυτήν τη στιγμή. Δεν έχω τι να σκρολάρω και μπορώ να μείνω με τον εαυτό μου. Έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Είπα μια ωραία μέρα πως δεν μπορώ άλλο, δεν είμαι καλή σε αυτό. Είχα σχεδόν 20.000 ακόλουθους πραγματικούς όμως. Δεν μπορώ να αγοράσω ψεύτικο θαυμασμό, νομίζω είναι αστείο. Τα social media μου βγάζουν μια επίφαση ψεύτικης τελειότητας. Η ζωή είναι δύσκολη, δεν μπορώ να δείχνω μια ζωή ψεύτικη".

Για τη συμμετοχή της στο "Grand Hotel" και τη συνεργασία της με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Κόρα Καρβούνη αποκάλυψε: "Αυτή τη φορά δεν έκανα κάστινγκ. Ο σκηνοθέτης και το κανάλι ήταν σίγουροι και είπαν ότι θα κάνω την Αγγέλα. Περνάω ένα όνειρό. Έχω τη μεγάλη ευκολία ότι έχω ένα κοστούμι, μια στολή, ένα μαλλί, δεν αλλάζει τίποτα. Με διευκολύνει πολύ στο γύρισμα, γιατί ξέρω πολύ καλά τα λόγια μου και προχωράει με μεγάλη ροή το γύρισμα, γιατί τα καθημερινά είναι πολύ δύσκολα... Έχω μεγάλη αδυναμία στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι καθαρός άνθρωπος. Όταν έμαθα ότι το 'αφεντικό' μου θα είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη καταχάρηκα, γιατί τη θαυμάζω πολλά χρόνια. Χάρηκα και που τη γνώρισα από κοντά. Βλέπω έναν πολύ καθαρό άνθρωπο και έναν καταπληκτικό συνεργάτη. Είναι άξια και σπουδαία ηθοποιός. Όλα ρέουν αβίαστα, το γύρισμα είναι ένα όνειρο. Όταν έχεις έναν τέτοιο επαγγελματία απέναντί σου, που έχει σεβασμό όχι μόνο προς εσένα αλλά προς όλη τη δουλειά, δεν γίνεται να μην υπάρξει επιτυχία".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)