Celebrity

20 Οκτωβρίου 2024 17:10

Καλύτερα δε γίνεται: Το ντοκιμαντέρ του Αργυρού για τη νησιώτικη παράδοση & το παρασκήνιο της αποχώρησης του Βούλγαρη από τους Alcatrash

Καλύτερα δε γίνεται: Το ντοκιμαντέρ του Αργυρού για τη νησιώτικη παράδοση & το παρασκήνιο της αποχώρησης του Βούλγαρη από τους Alcatrash

-

Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, ο Χρήστος Κούτρας μέσα από τη στήλη του, "Κάτι πήρε το αυτί μου", στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" παρουσίασε τα lifestyle νέα.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Ανδρέα Βούλγαρη από τους Alcatrash. Ο Ανδρέας Βούλγαρης σκεφτόταν εδώ και καιρό να φύγει από τη μπάντα και να κάνει δικά του πράγματα, όπως μουσικές παραγωγές. Ο ίδιος δέχθηκε πρόταση από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και θα τον δούμε στο πλευρό του παρουσιαστή στο Mega, ενώ οι Alcatrash θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου.


Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό λέγοντας πως στη συναυλία του στο Ηρώδειο τραγούδησε και νησιωτικά. Μετά το τέλος της συναυλίας ο τραγουδιστής έμεινε στον χώρο προκειμένου να κάνει γυρίσματα, καθώς ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη νησιωτική παράδοση. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κυκλοφορήσει τραγούδια με αγαπημένα νησιώτικα τραγούδια, που όλοι γνωρίζουμε! 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)