Celebrity

20 Οκτωβρίου 2024 13:30

Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τη Μαρίνα Σάττι! "Γιατί να μην τη θέλουν;"

Έλενα Παπαρίζου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τη Μαρίνα Σάττι! "Γιατί να μην τη θέλουν;"

-

Την Έλενα Παπαρίζου υποδέχθηκε σε μουσική βραδιά το σωματείο φίλων της Eurovision, OGAE Greece, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη μεγάλη νίκης της Ελλάδας στον διαγωνισμό με το My Number One.

  Η Έλενα Παπαρίζου αρχικά διηγήθηκε πώς πήρε την απόφαση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2005.

«Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σπίτι, στον κουμπάρο μου και είχε γίνει η πρόταση για την Eurovision και μου έλεγαν όλοι "μην πας". Ξαφνικά εκεί που καθόμασταν, σηκώνομαι και χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και λέω "θα πάω Eurovision, είμαι ήδη εκεί!"», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, τόνισε πως θα πήγαινε ξανά στη Eurovision αν έβρισκε το κατάλληλο τραγούδι!

Δείτε επίσης - Έλενα Παπαρίζου: Δικαίωση στη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

 Στη συνέχεια η ίδια αντέδρασε σε ερώτηση για τη Μαρίνα Σάττι και τις φήμες που ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου να εκπροσωπεί αρχικά την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση και μετά διάλεξαν την νεαρή τραγουδίστρια.

«Γιατί να μη θέλουν την κ. Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα πιστεύω πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα. Η νέα γενιά θα φέρει κάτι καινούργιο», απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)